Guide: Gratis skabeloner til gavekort

Vil du gerne forkæle en, du holder af, med et hjemmelavet gavekort? Eller skal du give gavekortet i gave til et bryllup, en fødselsdag eller et andet større arrangement?

Så er der gode nyheder: Det er overraskende nemt at lave et hjemmelavet gavekort, så du slipper for at give en kedelig, hvid konvolut i gave. 

Læs med her, hvor du får guides og gode idéer til gratis skabeloner til gavekort. 

Hjemmelavet gavekort – gratis skabeloner, du selv kan printe

Der er ét sted ude på det store internet, hvor du (næsten) aldrig går galt i byen, når det kommer til at finde skabeloner til fx gavekort – og hvis ikke, du kender det i forvejen, kan du godt glæde dig!

Vi taler om hjemmesiden Canva.com, hvor du finder uendeligt mange helt gratis skabeloner til gavekort – det eneste, du skal gøre, er at oprette en bruger. Herefter kan du gå på opdagelse i de mange flotte kort og skabeloner. 

Gratis, nemt og (kæmpe)stort udvalg

En af de helt store fordele ved at lave gavekort i Canva (udover, at det er gratis) er, at du ikke behøver at downloade noget program – det hele foregår nemlig i din browser. Og du behøver faktisk ikke engang en computer. Du kan downloade Canva appen på din mobil og lave dine gavekort direkte på telefonen. 

Der findes rigtig mange gratis skabeloner, men vær opmærksom på, at enkelte skabeloner kræver, at du køber dem eller har et betalt abonnement. 

3 gavekort, du kan downloade og printe helt gratis

Vidste du, at Word faktisk har rigtig mange fine gavekort? De fleste har adgang til Word, og herefter er skabeloner til hjemmelavede gavekort helt gratis. Du kan søge direkte i dit Word-program på computeren, men du kan også søge i deres skabelon-bibliotek på deres hjemmeside. 

Som udgangspunkt er skabelonerne gratis at downloade, men hvis ikke du har Word på computeren, kan du ikke tilpasse dem. Enkelte af deres skabeloner kræver, at du har et aktivt Microsoft 365-abonnement, men det fremgår tydeligt, hvis det er aktuelt. 

Herunder har vi fundet 3 af vores favorit-gavekort, der er lige til at printe:

  1. Gavekort, der kan bruges til Mors dag
  2. Enkelt gavekort, der kan bruges til alle anledninger
  3. Moderne gavekort med blomster

Du behøver ikke at betale i dyre domme for flotte gavekort

Før, du svinger dankortet og bruger penge på kort, invitationer og gavekort, er det altid en god idé at se, hvilke andre alternativer der er. Ofte kan du spare en del penge – og dem kan du jo beholde selv eller bruge ekstra på gaven. 
Canva og Word er to rigtig gode alternativer, hvor du finder tusindvis af flotte skabeloner, som du er sikker på, du har rettigheder til at bruge. Ligesom med alt andet på nettet, skal du passe på med at tage det første og det bedste billede på Google – det er nemlig ikke sikkert, du ret til at bruge det, fordi ejeren af billedet eller gavekortet har copyright på brugen.

Skriv et svar

Konkurrence