Billige tasker

Billige tasker priser hvor alle kan få en flot taske

Tasker kan hurtigt blive en dyr fornøjelse hvis der skal stå det rigtige mærke på, med et par gode råd kan man hurtigt spare en formue.

En rigtig designer taske kan hurtigt koste over 1000kr, og nogle gange væsentlig mere. Hvis det er for dyrt er der flere måder at spare lidt på budgettet. Vi har samlet en oversigt over forskellige muligheder for at få billige tasker.

Lej din taske billigt på nettet

Et dansk firma har specialiseret sig i udlejning af tasker på nettet. På den måde kan du altid have de nyeste modeller under armen. Du slipper for bøvlet med at købe og sælge. Og slutteligt får du også mulighed for at få nogle tasker du aldrig ville have turdet tænke på tidligere

Køb brugte billige tasker

Den danske tøjportal TrendSales.dk formidler brugt tøj mellem brugerne. Størstedelen af brugerne er kvinder (de har dog en herre-afdeling), og derfor er der også rigeligt med tasker derinde. Ved at købe tasken brugt kan man score en flot billig taske. De fleste annoncer har billede, og du kan skrive direkte med sælgeren.

Køb en billig taske på nettet

Med internettet er det også blevet nemmere at sammenligne priser på tasker. Du kan på prissammenligningssider vurdere hvor det er billigste at købe din nye taske. Du kan hurtigt spare mange penge på den måde. Husk at hvis du køber en taske udenfor EU skal der stadig betalt told og afgifter.

Konkurrence