Computer tasker – tip og vejledning før du køber computer taske

Når du har ofret et femcifret beløb på en bærbar computer, er computer tasken et dumt sted at spare. En computertaske eller et sleeve er minimum for at beskytte din nye investering mod ridser og andre skader.

Her tæller størrelsen! Det vigtigste når du skal vælge blandt de mange computer tasker er selvfølgelig størrelsen på din bærbare computer. Størrelserne bliver angivet i forhold til hvor mange tommer din skærm er, så når du læser om en taske med navnet ”17 Zepto med lommer”, betyder det altså at den passer til bærbare med 17” skærme og nedefter.

Computer tasker: Forskellige mærker

De bedste computer tasker fremstilles af Samsonite, som generelt er utrolig kompetente på det felt. Deres computertasker er simpelthen de mest solide og stødabsorberende på markedet. I den billige ender finder vi Zepto som laver nogle ganske fine tasker men hvor det er småt med indsatsen på designsiden.

Nedenstående mærker er kendt for at være af god kvalitet, dog uden at byde på meget andet. Det vigtigste er jo også blot at skulderremmen ikke pludselig hopper af med en defekt bærbar til følge.

  • Umates computer tasker
  • Am-denmark computer tasker
  • Built NY computer tasker
  • Mediatech computer tasker
  • Deltaco computer tasker
  • Hama computer tasker

Computer sleeves

Hvis du allerede har en taske du er glad for, er det muligt at beholde den og forvandle den til en computer taske. Køb blot et computer sleve til få hundrede kroner, som basalt er en 1cm tyk neopren taske der beskytter den bærbar mod overlast.

Konkurrence