Den perfekte konfirmationsgave

For at være helt ærlig, så har vi ikke svaret, men vi vil gerne give dig noget inspiration. Vi kan ikke tage valget for dig, men vi kan hjælpe dig godt på vej i jagten efter den perfekte konfirmationsgave.

En kort definition på konfirmationblå mandag og borgerlig konfirmation kan findes på Wikipedia.

Det er altid svært, at finde en gave der passer godt. Det er dog næsten umulig, at finde en gave der passer godt til både piger og drenge, derfor er resten af artiklen delt op i to dele; forslag til konfirmationsgaver til drenge og forslag til konfirmationsgaver til piger.

Konfirmationsgaven – Drenge

Fordi det er så svært at ramme teenagedrenges smag, ender konfirmationsgaver alt for ofte med at være pengegaver. Hvis konfirmanden har en ønskeseddel hos os, kan du selvfølgelig let finde noget ved at bruge funktionen find bruger. Ellers har vi samlet nogle gode sider, med produkter der rammer drengegruppen bredt. Selvom en dvd ikke er det mest oplagte, er det dog en ting der med sikkerhed vil blive set igen og igen.

Forslag med links

1.Langt fra Las Vegas – Den komplette samling
2. Mens necessity “Giorgio”
3. DVD om slipseknuder

Konfirmationsgaven – Piger

Da det selvfølgelig er ligeså svært at ramme teenagepigens smag, ender konfirmationsgaven også her alt for ofte med at være pengegaver. Hvis konfirmanden har en ønskeseddel hos os, kan du selvfølgelig let finde noget ved at bruge funktionen find bruger. Ellers har vi samlet nogle gode sider, med produkter der rammer pigegruppen bredt. Selvom en dvd ikke er det mest oplagte, er det dog en ting der med sikkerhed vil blive set igen og igen.

Forslag med links

1. Halskæde i Tiffany stil

2. Hugo Boss – Woman

3. En tur til London sammen med far og mor (intet link)

Konkurrence