Firmagaver – få inspiration til firmagaven

Medarbejderpleje er om noget et must, og hvad bedre, end at glæde sine ansatte med en lækker og opfindsom firmagave. En firmagave skaber glæde omkring sig, og er med til at vise at firmaet tager sig af sine ansatte. Firmagaver kan bruges til højtider, hvor især julegaver er oplagte, men også til indslag ved sommerfester, firmature og andre events.

Firmagaver er ligeledes ideelle hvis dit firma skal repræsenteres ved konferencer, eller modtager gæster som skal have en ordentlig velkomst.

En ideel firmagave kan være et gavekort, hvor medarbejderen selv har mulighed for at vælge hvilket produkt det kan ende ud i. Smykker, brugskunst og dekorationer er populære valg når medarbejdere skal forkæles.

Eksempelvis kan tre forskellige firmagaver indkøbes, og tildeles medarbejdere efter ønske. Vin og blomster er ligeledes oplagte firmagaver. Har en medarbejder rund fødselsdag eller jubilæum vil en firmagave således skabe grundlag for en dejlig dag.

Det skattemæssige

Er det en firmagave til et andet firma er den 100% fradragsberettiget, hvis du har fået forsynet den med firmanavn eller firmalogo, og hver enkelt del koster under 100,00 kr. eksl. moms. I modsat fald er de kun fradragsberettiget med 25%. Fødevarer og drikkevarer, kan dog maksimalt fradrages med 25%. Vin kan, uanset påtrykt reklame på flaske eller etiket, maksimalt fradrages med 25%, uanset købspris. Er det i stedet firmagaver til medarbejderne? Så er alt under 500 kroner eksl. moms 100% fradragsberettiget.

Gode links

Firmaet Bach Firmagaver er en af de firma der lever af at leverer firmagaver til danskerne. De har en række gode firmagaver og en meget informativ hjemmeside, der dog er af ældre dato. I den lidt mere moderne ende finder vi den danske webshop DenPersonligeGave som har en lang række flotte firmagaver.

Konkurrence