Friis & co tasker – Danske designer tasker når det er bedst

Friis & co er en dansk succes historie, de har formået at få opbygget et brand med fokus på tasker der er spredt ud over hele verden. Friis & co tasker er internationalt designet.

Friis & co tasker er kendetegnet ved at mærket altid er fremhævet på taskerne, bogstaverne Friis og for det meste også deres logo. Og man er derfor ikke i tvivl om mærket når man ser en taske fra Friis & co. Mærket har haft stor succes i det store udland og i Hollywood går der flere celebritys rundt med tasker fra Friis & co.

Hvis du mangler en god gaveide til en veninde, kæreste eller kone er en taske fra Friis & co altid et hit. Taskerne er et prisbilligt alternativ til de dyre designer tasker. Og lige gyldigt hvem modtageren er vil hun altid være glad for en taske. Kvinder kan aldrig få nok tasker, hvis du ikke tror så spørg din veninder, kæreste eller andre hunkøn i din omgangskreds.

Når du køber designertasker skal du huske at være opmærksom på kopier. Når taskerne kommer op store summer er det klart at folk prøver at kopiere designet. Sørg derfor altid at få styr på om tasken du køber er ægte. Sørg derfor altid at købe dine tasker i en forhandler og selvfølgelig få en kvittering.

Vigtigst af alt, brug din sunde fornuft. Hvis du får tilbudt en designer taske til langt under markedsprisen burde dine alarmklokker automatisk ringe og du siger nej til tilbuddet.

Konkurrence