Giv en rejse i gave

Sidder du igen, og skal finde den perfekte gave? Det kan ofte være svært at være kreativ og finde på gaver til modtageren, der har alt. Men hvorfor ikke tænke lidt utraditionelt og give en rejse i gave. En rejse vil give nogle uforglemmelige og unikke oplevelser for modtageren, som materielle ting aldrig kan. Måske har du en kæreste eller ven, som du altid har delt rejsedrømme med? I så fald er muligheden nu for, at I begge kommer ud på jeres livs eventyr.

Lad ikke prisen afskrække dig

Rejser findes i mange forskellige prisniveauer, og man kan altid selv bestemme, hvor dyr rejsen skal være ved at vælge til og fra på overnatning, mad og attraktioner. Du bestemmer selv, om du f.eks. vil give et tilskud til rejsen med et rejsegavekort, eller om du vil give en drømmerejse med alt inklusiv til den, du holder allermest af. En ting kan du dog være sikker på, en rejse i gave vil altid falde i god jord. Nedenfor finder du en række eksempler på forskellige typer af rejser og budgetter, der kan give dig inspiration til den perfekte gave.

Skiferien

Rejser der ligger i den billigere ende, er f.eks. en storbyferie eller en skiferie. Skiferier giver kvalitetstid for alle pengene, da hygge og samvær er i højsædet. Samtidig skal man ikke bekymre sig om andet end at suse op og ned ad pisterne. I skiferiesæsonen byder alperne på smuk bjergtagende udsigt og snesikre pister. Her er Østrig et sandt skiparadis, da der findes noget for både nybegynderen og den øvede. Efter en lang dag på ski, kan man hygge med afterski eller slappe af på hotelværelset. En skiferie er en perfekt gave, hvis du vil glæde din kæreste eller mand/kone med en uges afslapning og dejlig tosomhed, eller hvis du vil holde en dejlig ferie på børnenes præmisser. Læs mere om skiferie i Østrig her.

Er modtageren en rigtig skientusiast, er det værd at kigge på skirejserne til Canada og USA, da disse efterhånden er ved at være på niveau med de europæiske skidestinationer rent prismæssigt. En skiferie til Canada eller USA er en stor oplevelse, og byder på et smuk og unikt landskab, brede pister og lækkert puddersne. Læs mere om skirejser til Canada og USA her.

Konkurrence