Indbydelse til konfirmation

Vi har samlet en række forslag til dig, der skal udsende invitationer til en konfirmation. Sammen med vores andre artikler i denne serie, skulle der være rigelig med inspiration til alle de opgaver en konfirmation fører med sig. Vi startede med inspiration til den perfekte konfirmationsgaveblå mandag samt blå mandag i Århus. Dette bliver altså fjerde artikel i serien.

Lav din egen indbydelse til konfirmationen

En af mulighederne er selvfølgelig at lave indbydelsen selv. Hvis du er kreativ anlagt kan indbydelsen til konfirmationen blive et lille kunstværk. Jeg vil anbefale HobbyService i Aalborg og lignende hobbybutikker, der normalt har metervis af guld, glimmer, lim og forskellig farvet pap i alle ønskelige størrelser. Det kræver dog væsentlig mere tid… til gengæld er det en god opgave for den kreative pige, der dermed får lov til selv at lave indbydelserne til sin konfirmation.

Afhængig af det tema som indbydelserne til konfirmationen skal have, kan der også gøres kup til diverse kræmmermarkeder. Igen drejer det sig om indbydelser til konfirmation og ikke alle ideer kan frit overføres til andre tilbyder invitationer.

Indbydelser til konfirmation, når du køber

Der findes masser af butikker og webshops, der tilbyder salg af invitationer som kan bruges i denne forbindelse. Da enhver kan søge på indbydelser til konfirmationer på Google, er det ikke noget jeg ønsker at uddybe yderligere her. Ulempen er selvfølgelig at kortene gerne koster 12-30 kroner stykket, mens fordelen er at man hurtig får denne opgave løst, så man kan koncentrere sig om de resterende. Hvis du har tiden bør du selvfølgelig lave dine indbydelser selv, det er samtidig et godt samtaleemne hvis det er konfirmanden selv der har lavet dem.

Korte kreative ideer

Det mest oplagte er at tage udgangspunkt i en af konfirmandens interesser. Ellers er det selvfølgelig en ide at finde et billede i familiealbummet af hver af de inviterede. Hvis du kan finde et billede i en lidt sjov situation gør det kun ideen bedre, dog kræver det jo så at der kan findes et billede af samtlige de inviterede. En tredje mulighed er at udforme indbydelsen som et puslespil, hvilket stiller krav til både modtager og afsender 🙂

Konkurrence