Inspiration til den gode oplevelsesgave

Står du også og skal købe en fødselsdagsgave eller en valentinsgave til kæresten, er en oplevelsesgave en god gaveidé. Oplevelsesgaver er en gave, der ofte modtages med glæde af modtageren, da voksne nyder at komme ud og få en på opleveren. Det kan fx være oplagt til en 50 års fødselsdag, hvor modtageren får en oplevelsgave til at komme ud og springe i faldskærm eller flyve i helikopter.

Disse gaver kræver en del kreativitet af giveren, da det vil være at stor glæde for modtageren, hvis oplevelsesgaven rummer en oplevelse, som modtageren synes ville være fedt at prøve, men ikke selv har fået det prøvet.

Oplevelsesgaver kan både købes som en pakke fyldt med forskellige oplevelser, hvor modtageren af gaven kan vælge en ud af mange oplevelser. Disse pakker kan købes i boghandleren, føtex og på internettet fx hos Bellevuetours. Det kan også være at man selv vælger at sammensætte en personlig oplevelse til modtageren. Det kan være et gavekort til et wellnessophold efter eget valg, billetter til en ballontur eller en udflugt ud i naturen med madkurven. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad oplevelsen indeholder.

Idéer til gode oplevelsesgaver

Gourmemiddag – Sætter modtageren af gaven pris på en kulinarisk oplevelse, vil en gourmemiddag være en oplage gave. 

Romantisk ophold – Den perfekte gave til bryllup, fødselsdagsgave til kæresten, valentinsdag eller morgengave. Overnatning i en himmelseng i romatiske omgivelser på et slot, hvor der er tid til forkælelsen og samværet med den, man holder af. Perfekt gave til den romantiske type.

Wellnessophold – Giv modtageren indre sjælelig og kropslig ro og balance ved at give et wellnessophold. Mange steder i Danmark kan man komme på wellnessophold, hvor der tilbydes et bredt udvalg af behandlinger til dem der elsker at forkæle sin krop. Et ophold på en af landets wellness steder er en oplagt oplevelsesgave til den fortravlede business mand / kvinde, der har behov for at slappe af fra hverdagens stress og jag.

Helikoptertur – En oplevelse som de færreste får prøvet i deres liv er en helikoter tur, hvor man kan se det Danmark fra oven. På en helikoptertyr kan man blive facineret af helikopterens flyvestil og det smukke danske landskab. En perfekt gave til næsten enhver, der kan lide den kildende fornemmelse i maven, når man letter fra jorden. 

Make-up kursus – Gaven til pigen der går op i sit udseende og elsker at ændre på sit look.

Rallykørsel – Har modtageren af gaven benzin og fart i blodet kan et gavekort til rallykørsel være en oplagt oplevelsesgave. Flere udbyder af oplevelsesgaver tilbyder gavekort til en ultimativ rallyoplevelse, hvor man kan komme ud og mærke farten og spændingen sammen med en kammerat. Hvis modtageren har motorcykelkørekort kan det også være en fed oplevelse at komme ud og køre på bane – andrenaliene vil pumpe ved de høje hastigheder og de skarpe sving, hvor knæene er nede at røre asfalten.

Testkør en Ferrari – Være med til at opfylde drengedrømmen overalt. En oplevelsesgave hvor modtageren får lov til at sætter sig i en Ferrari og selv får lov at træde speederen i bund og køre en runde på en bane i den ultimative bil, hvor man virkelig kommer til at mærke accelerationen og de mange hestekræfter. Der er flere steder i Danmark, hvor man kan testkøre en Ferrari – Jyllandsringen eller Sjællandsringen. Oplagt gave til manden der har alt.

Pistolskydning – Mange fyrer har en drøm om at affyre en AK-47 eller en Walther PPK som James Bond og ofte har mange ikke prøvet at affyre de våben vi ser i amerikanske film – et gavekort til at skyde med tunge våben er en drømmegave for de fleste fyre med action i blodet.

Læs andre relateret artikler om den perfekte gave til kæresten og den anderledes gave og den sjove gave. Læs endvidere artiklen om gaven til manden der har alt.

Konkurrence