Julegaver – få inspiration til julegaverne i år

Den 24. december, afholdes årets største familiefest – juleaften. Overalt i landet bliver der hygget i de små hjem, ligesom der foræres gaver til både familie og de rigtig nærer venner.
Julen er dog også forbundet med julestress. Undgå dette ved at komme i god tid – julegaveideerne kan købes lige fra oktober måned. De fleste butikker er villige til at bytte julegaver, købt i oktober, helt frem til ultimo januar.

Julegaveideer online

Med udbredelsen af internettet er det samtidig blevet endnu lettere. Her kan det lade sig gøre at besøge 20-30 butikker på én time og derefter få sendt julegaven direkte til døren. En undersøgelse fra Forrester har vist at der i Europa vil blive købt julegaver online for 380 milliarder kroner! I Danmark forventes der jvf. samme artikel, en stigning i antallet af solgte julegaver online på 35% i forhold til 2006.

Julen er et stort kapløb om at finde de gode gaver, og i juletravlheden kan det være svært at finde på de originale gaveideer.

Forslag til julegaver

Selvom vi alle ved at julen kommer, vil de færreste have benyttet sig af rådet om, at sprede indkøbene ud over året. Derfor står vi alle sammen i decembermåned og skal finde en masse gaver til familien og de nære venner Selv om det er svært at give råd, hvad angår julegaver, vil jeg da foreslå at du kigger på nogle af de lister vi har sammensat.

Her er vores forslag til gode julegaver.
Mænd:

1. Odys MP3 Sound Center System
2. Odys 1-GB Mp3-Afspiller MP-X35
3. Vingave med stil

Kvinder:

1. SPA spand
2. Matas Gavekort
3. Key holders – KVINDE

Hvis det stadig kniber med idéerne, kan du jo altid prøve at få personen til at oprette en ønskeseddel her på siden. Så er det let at finde ud af, hvad personen skal have og hvor det skal købes. Det er selvfølgelig altid sjovt at få noget, man ikke havde ønsket sig, men samtidig sætter de fleste mennesker faktisk ligeså stor pris på at få noget fra deres ønskeseddel!

Konkurrence