Køb af tøj

Køb tøj på internettet

Kend den præcise størrelse og du kan spare meget besvær og ikke mindste penge. Køb af tøj på internettet er nemmere og ikke mindst billigere. Mange netbutikker sælger de rigtige mærker online til priser langt under butikkernes. Det skyldes at der spares penge til dyre butikslokaler, butikspersonale og lignende omkostningstunge poster på budgettet Samtidig er du ligeså godt sikret som ved almindelig handel da der er 14 dages returret på al fjernslag, hvilket betyder at du kan prøve tøjet på uden at hænge på noget der ikke var så pænt som du forestillede dig. I følge reglerne fra forbrugerombudsmanden skal butikkerne også betale returporto såfremt du vælger at fortryde dit køb, hvilket ikke alle overholder.

Tøj til mænd

Vi har samlet en række internetbutikker, der sælger herretøj. De største butikker til køb af herretøj er Tøjeksperten og Wagner – de er de største og bedste forhandlere af Tøj og Herretøj i Danmark. 

Tøj til kvinder

Vi har ligeså samlet en række links til internetbutikker der sender kvindetøj: Den største er H&M der både sælger det tøj du finder i de fysiske butikker og eksklusivt tøj der kun sælges via internettet. Asos er en engelsk internetbutik der dog også sælger til danskere, her er mulighed for at finde flot og unikt tøj da det er mærker der ikke tit forhandles i danmark.

Brugt tøj på nettet

En ny trend er også handel med brugt tøj på nettet, det største salgsted for brugt tøj er Trendsales hvor der handles i stor stil med brugt tøj. Tøjet er ofte kun brugt 1-2 gange og du sparer ofte over 50% af listeprisen i tøjbutikkerne. Det er specielt modetøj der sælges online og kategorierne Arena Cph, Adidas og Calvin Klein er da også blandt de meget aktive.

Konkurrence