Værtindegaver – forslag til flotte værtindegaver

Først en kort introduktion til begrebet værtindegave. Hos den brede del af den danske befolkning, regnes det for god vane ikke at troppe op tomhændet, når man er inviteret til en festlighed i et privat hjem. Eksempler på sådanne lejligheder, kunne være når du bliver inviteret til en almindelig middag el. lign hos en bekendt eller familie.

Blandt de mest almindelige værtindegaver er en buket, en flaske, en gaveæske eller en god æske chokolade. Såfremt man er inviteret til et sammenskudsgilde, hvor alle bidrager med noget, behøver man ikke også at komme med en værtindegave. I og med du selv bidrager til middagen, kommer du jo ikke tomhændet. Det er selvfølgelig stadig en flot gestus, eftersom et sammenskudsgilde kan være ligeså besværligt at arrangere som en almindelig fest.

Forslagene til værtindegaver

Og så til sagen: Gaverne: Herunder er samlet en række forskellige forslag, der er velegnet som værtindegaver. Her i blandt også lidt utraditionelle gaver.

Er du inviteret til middag hos en veninde? Overvej nedenstående kæmpe bamse som værtindegave:
Det er ikke mange gaver, der formår at ramme så bredt, men nedenstående applere både til unge og ældre samt par I alle andre. Hvis budgettet er til det, vil jeg uden forbehold anbefale en vingave leveret med stil.

Find selv flere værtindegaver i vores store gavekatalog.

Konkurrence